Картопляні котлети

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Картофельные котлеты

Сьогодні у нас в меню картопля , і тому я хочу запропонувати Вам рецепт дуже простої страви під назвою картопляні котлети , які допоможуть Вам урізноманітнити своє домашнє меню.

Інгредієнти:

  • картопля 1 кг. ;
  • сіль харчова 1 ч.л. ;
  • вершкове масло 40 р.;
  • борошно пшеничне 1,5 ст.л.;
  • яйця курячі 2 шт. ;
  • рослинне масло 30 мл . ;

Отже, спочатку нам необхідно очистити картоплю , промити і потім відварити її в злегка підсоленій воді до повної готовності і м’якості.
Після того , як картоплю відварили , необхідно злити з нього воду і додати шматочок вершкового масла. Потім , поки картопля не охолола , розминаємо картоплю разом з масою до отримання однорідної маси без грудочок.
Потім у підготовлену таким чином картопляну масу вбиваємо яйця , приблизно 1,5 столові ложки борошна і гарненько все ретельно перемішуємо до однорідності.
Далі розігріваємо сковороду з рослинним маслом , ліпимо з тіста котлетки і викладаємо на неї. Обсмажуємо картопляні котлети на середньому вогні до набуття ними золотисто- рум’яного кольору. Далі картопляні котлети перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку до такого ж відтінку .
Картопляні котлети добре подавати до столу разом зі сметаною , овочевим салатом , грибним соусом або до м’ясного або рибного блюда .

09dad4a644cf4e7edd2e0dd7a337d51f_XL
Картопляні котлети готові , приємного Вам апетиту.

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.