Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Картофельные лапти фаршированные грибным жульеном 11

Інгредієнти:

  • Картопля (великий) – 6 шт.
  • Шампіньйони – 400 гр.
  • Порошок з білих грибів – 1 ст. л.
  • Сир «Російський» – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 280 гр.
  • Сметана 30% – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Мускатний горіх – на кінчику ножа
  • Борошно – 15 гр.
  • Олія – ??5 ст. л.


7dcf12be2f
1. Картоплю очистити і зробити неглибокі борозенки, щоб вийшли ромби.
79c42ac1aa
d4c7854809


2. Формуємо лапоток.
ab9e23f700

3. Змащуємо наші лапоточки рослинним маслом і ставимо запікатися в духовку розігріту до 180 С до готовності (приблизно 25 хвилин).

899a32b744
4. Нарізати гриби 1х1см.
1e31bb0d98
5. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати дрібним кубиком, приблизно 0.5 см.
8ee1fe2b9e
6. Розігріти в сковорідці масло і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
f10c8dc632
7. Додати гриби і продовжувати обсмажувати до золотистого кольору грибів.
d1553bac34
8. Додати борошно і все добре перемішати.
e32f62ed13
9. Додати сметану, грибний порошок і все добре перемішати. Готувати протягом 2 хвилин.
a07c1a798c
10. Сир натерти на крупній тертці.
9e179a1ec5
11. Додати 2/3 сиру, сіль, перець, мускатний горіх і все добре перемішати.
2b31a8095d
12. Дістати з духовки готові картопляні лапоточки.
ee68e96d5e
f58e3e5e16
13. Заповнити лапоточки грибною начинкою і посипати зверху сиром. Запікати в розігрітій до 180 С духовці протягом 5 – 7 хвилин (до золотистого кольору сиру).

d7a44988e2
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.