Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном

» » Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном

Інгредієнти:

  • Картопля (великий) – 6 шт.
  • Шампіньйони – 400 гр.
  • Порошок з білих грибів – 1 ст. л.
  • Сир «Російський» – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 280 гр.
  • Сметана 30% – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Мускатний горіх – на кінчику ножа
  • Борошно – 15 гр.
  • Олія – ??5 ст. л.


Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном


1. Картоплю очистити і зробити неглибокі борозенки, щоб вийшли ромби.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
2. Формуємо лапоток.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном

3. Змащуємо наші лапоточки рослинним маслом і ставимо запікатися в духовку розігріту до 180 С до готовності (приблизно 25 хвилин).

Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
4. Нарізати гриби 1х1см.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
5. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати дрібним кубиком, приблизно 0.5 см.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
6. Розігріти в сковорідці масло і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
7. Додати гриби і продовжувати обсмажувати до золотистого кольору грибів.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
8. Додати борошно і все добре перемішати.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
9. Додати сметану, грибний порошок і все добре перемішати. Готувати протягом 2 хвилин.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
10. Сир натерти на крупній тертці.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
11. Додати 2/3 сиру, сіль, перець, мускатний горіх і все добре перемішати.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
12. Дістати з духовки готові картопляні лапоточки.
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
13. Заповнити лапоточки грибною начинкою і посипати зверху сиром. Запікати в розігрітій до 180 С духовці протягом 5 – 7 хвилин (до золотистого кольору сиру).

Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном
Приємного апетиту!

Картопляні лапті фаршировані грибним жульєном обновлено: Січень 31, 2017 автором: Марта
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика