Картопля з беконом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Картофель с беконом 6

Начебто простий запечена картопля з беконом, зате приготувавши таке блюдо, у мене вийшов смачний, ситний обід. До картоплі я приготувала сирний соус і салат з капусти кольрабі. Цибуля порей у мене для прикраси. Кількість бекону і картоплі беріть з розрахунком, хто скільки з’їсть.
Інгредієнти:

  • Картопля.
  • Смужки бекону.
  • Сирний соус.
  • Цибуля порей для прикраси.
  • Олія оливкова.
  • Кріп петрушка для прикраси.
  • Сіль, перець мелений.

Приготування:
1
Інгредієнти
2
Картоплю помити обсушити порізати. Посолити, поперчити за смаком, запікати в розігрітій духовці при температурі 200 градусів. Час запікання залежить від сорту картоплі.
3


Коли картопля запечеться, смажимо на сковороді бекон з обох сторін посолити за смаком.
4
Порізати цибулю порей навскіс.
5
Обсмажити з обох сторін, для прикраси.
c1a11e28afb03c9d81c096faa0a5ce8e_XL
Викладаємо на блюдо смажений бекон, запечена картопля. Картопля полити сирним соусом, викласти салат за бажанням. Прикрасити смаженою цибулею, зеленню.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.