Картопля тушкована з свининою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Картошка тушеная со свининой 2

Картопля тушкована з свининою – відмінний варіант вечері для всієї родини. Знайоме кожному блюдо з дитинства. Просте, ситне, що поєднує в собі ніжну свинину і ароматну картопельку. Спробуйте і ви приготувати це блюдо і порадувати своїх близьких.

  • Свинина 400 грам
  • Картопля 9 штук (дрібна)
  • Цибуля ріпчаста 1 штука (велика)
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Перець чорний мелений 1/2 чайної ложки
  • Вода очищена 1/2 склянки

1414428906462b97dbe
Цибулю очистіть від лушпиння і накришить на дуже дрібні шматочки. Найкраще перед цим змочити ніж холодною водою.
У глибокій сковороді нагрійте олію і обсмажуйте цибулю на середньому вогні протягом 5-7 хвилин.
14144289065138f088e
Поки смажиться цибуля, промийте свинину і обсушіть її паперовими рушниками. Потім накришіть на кубики середнього розміру і додайте до цибулі. Накрийте кришкою і тушкуйте 30 хвилин, не забуваючи помішувати. При необхідності додайте трохи води. В цей час можете зайнятися підготовкою картоплі.
141442890634455b20d


Картоплю ретельно промийте, очистіть від шкірки, якщо вона дуже товста, або картопля стара. Великі коренеплоди розріжте на середнього розміру шматочки, а дрібні можна просто розрубати навпіл.
До тушкованого м’яса додайте шматочки картоплі. Додайте сіль і перець. Не закриваючи кришку почекайте поки картопля злегка обсмажити з одного боку, переверніть її і додайте води. Знову закрийте кришку і продовжуйте готувати 40 хвилин, або до тих пір, поки картопля не стане злегка м’якою, розвариться.
Готову картоплю з м’ясом подавайте, що називається, з пилу з жару. Можна приправити пучком свіжої зелені, додати сметану або часник. Насолоджуйтесь повноцінним і простим м’ясним блюдом.
– За смаком можна додати в цю страву томатну пасту або просто помідори, подрібнені в блендері.
– Так само добре з овочів в це блюдо підійде болгарський перець і морква.
– Замість рослинного масла можна використовувати свинячий жир, але блюдо в такому випадку вийде набагато жирніше.
– Якщо ж хочете зробити блюдо менш жирним, зріжте з м’яса жирок.
1414428906861c2ed01e227
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.