
- 30 мл соєвого соусу
- 1 пучок зеленої цибулі
- 2 зубчики часнику
- пів-качана пекінскрй капусти
- 50 мл рослинного масла
- 1 цибулина
- 2 філе качиної грудки
Для локшини:
- 30-60 мл води
- 3 яйця
- 320 г борошна (270 г звичайної +50 г семоліни)
- сіль
Яйця злегка збити віночком. Додати просіяне борошно, воду і сіль. Вимісити тісто. Накрити і дати постояти 30 хв. Розділити тісто на 3 рівні частини, 2 частини загорнути в плівку і відкласти. Одну частину розкачати в тонкий пласт і нарізати локшину. Дати їй трохи підсохнути.Таким же чином приготувати локшину з відкладеного тіста.
Качине філе нарізати тонкими шматочками, обсмажити в 2 ст. л. масла, перекласти на тарілку.
Цибулю і часник очистити, подрібнити. Обсмажити в тій же сковороді, що і качку, 4 хв. Китайську капусту тонко нашаткувати, додати до обсмаженої цибулі. Готувати 2 хв., Потім повернути качку в сковороду, заправити соєвим соусом
Зелену цибулю нарізати кільцями. Локшину відварити в киплячій воді, 3 хв. Відкинути на друшляк, викласти до качки, перемішати, посипати зеленою цибулею і відразу ж розкласти по тарілках.
Приємного апетиту!
Leave a Reply