Качине філе з домашньою локшиною

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Утиное филе с домашней лапшой 3
  • 30 мл соєвого соусу
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • пів-качана пекінскрй капусти
  • 50 мл рослинного масла
  • 1 цибулина
  • 2 філе качиної грудки

Для локшини:

  • 30-60 мл води
  • 3 яйця
  • 320 г борошна (270 г звичайної +50 г семоліни)
  • сіль


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Яйця злегка збити віночком. Додати просіяне борошно, воду і сіль. Вимісити тісто. Накрити і дати постояти 30 хв. Розділити тісто на 3 рівні частини, 2 частини загорнути в плівку і відкласти. Одну частину розкачати в тонкий пласт і нарізати локшину. Дати їй трохи підсохнути.Таким же чином приготувати локшину з відкладеного тіста.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Качине філе нарізати тонкими шматочками, обсмажити в 2 ст. л. масла, перекласти на тарілку.
Цибулю і часник очистити, подрібнити. Обсмажити в тій же сковороді, що і качку, 4 хв. Китайську капусту тонко нашаткувати, додати до обсмаженої цибулі. Готувати 2 хв., Потім повернути качку в сковороду, заправити соєвим соусом
Зелену цибулю нарізати кільцями. Локшину відварити в киплячій воді, 3 хв. Відкинути на друшляк, викласти до качки, перемішати, посипати зеленою цибулею і відразу ж розкласти по тарілках.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.