Кесаділья куряча

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Кесадилья куриная 8

Кесаділья – страва мексиканської кухні.
Для його приготування необхідні коржі тортільяс, які можна купити в супермаркеті.
Якщо вам не вдалося їх купити, тоді спробуйте приготувати їх самі:
Домашні тортильяс
Подається кесаділья з сальсою і сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.

Інгредієнти

  •      3-4 коржі тортільяс
  •      500 г курячого філе
  •      300 г помідорів
  •      200 г сиру
  •      сіль
  •      перець
  •      рослинне масло

957_010084gx0_1785_p
Приготування
957_0284gx0_1821_p
Куряче філе пропустити через м’ясорубку.
957_0384gx0_1826_p


Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати.
957_0484gx0_1830_p
Сир натерти на дрібній тертці.
957_0584gx0_1834_p
На рослинному маслі посмажити фарш (смажити близько 15 хвилин).
957_0684gx0_1837_p
Додати помідори.
957_0784gx0_1842_p
Посолити, поперчити, смажити 2-3 хвилини.
Остудити.
Якщо фарш вийшов сильно соковитим, сік треба злити.
957_088512v_1845_p
На половину коржа викласти сир.
957_098512v_1849_p
На сир викласти фарш.
957_0108512v_1854_p
Скласти коржик навпіл.
957_0118512v_1864_p
На сухій сковороді (я використовувала сковороду-гриль, але підійде і звичайна сковорода) посмажити коржик з одного боку.
957_0128512v_1871_p
Перевернути, посмажити з іншого боку.
957_0138512v_1876_p
Готову кесаділью розрізати на чотири частини і подавати до столу.
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.