
Кесаділья – страва мексиканської кухні.
Для його приготування необхідні коржі тортільяс, які можна купити в супермаркеті.
Якщо вам не вдалося їх купити, тоді спробуйте приготувати їх самі:
Домашні тортильяс
Подається кесаділья з сальсою і сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
- 3-4 коржі тортільяс
- 500 г курячого філе
- 300 г помідорів
- 200 г сиру
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Куряче філе пропустити через м’ясорубку.
Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати.

Сир натерти на дрібній тертці.

На рослинному маслі посмажити фарш (смажити близько 15 хвилин).

Додати помідори.

Посолити, поперчити, смажити 2-3 хвилини.
Остудити.
Якщо фарш вийшов сильно соковитим, сік треба злити.

На половину коржа викласти сир.

На сир викласти фарш.

Скласти коржик навпіл.

На сухій сковороді (я використовувала сковороду-гриль, але підійде і звичайна сковорода) посмажити коржик з одного боку.

Перевернути, посмажити з іншого боку.

Готову кесаділью розрізати на чотири частини і подавати до столу.
Смачного!
Leave a Reply