Котлети «Ароматні»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Котлеты «Ароматные»

Рецепт дуже смачних домашніх котлет з яловичого фаршу , які виходять дуже соковитими і ароматними .
Секрет приготування – в ​​додаванні в фарш зелені , достатку цибулі, додаванні спецій і і подрібненого часнику.
Котлети виходять дуже соковитими , так як присмажуються на вогні лише до рум’яної скоринки , а після тушатся під кришкою до готовності.

Таким чином , сік як би запечатується в скоринці , а тушіння робить котлети ніжними і м’якими.
Інгредієнти для котлет :

  • 250 г яловичого фаршу
  • 1 середня цибулина
  • 1 ч.л. паприки
  • 2 зубки часнику або за смаком
  • 1 бульба картоплі ( маленький)
  • 1,5 ч.л. солі
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. чорного перцю
  • 1 ч.л. універсальної приправи до м’яса
  • Маленький пучок петрушки і кропу

Приготування котлет:
1 . Часник і зелень дрібно посікти.
2 . Цибулю подрібнити в процесорі або дуже дрібно порізати.
3 . Картоплю натерти на дуже дрібній терці, додати до фаршу спеції , яйце і все добре перемішати руками до однорідної щільної маси .
4 . Сформувати котлети бажаної форми і величини. За бажанням , котлети можна обваляти в мелених сухарях.
5 . Обсмажити котлети на невеликій кількості олії на середньому або сильному вогні до рум’яної скоринки. Накрити кришкою , налити 2-3 ст.л. води , зменшити вогонь і тушкувати близько 15 хвилин.

0_ca6cf_8c61665f_XL
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.