Котлети з сирно-грибною начинкою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Котлеты с сырно-грибной начинкой 2

М’ясні страви припадуть до речі до будь-якого столу. Особливо улюблені багатьма людьми котлети з найрізноманітнішими начинками. Тут можна ознайомитися з рецептом котлет з грибною начинкою.
Інгредієнти:

  • Батон,
  • Мясо,
  • Молоко,
  • Цибуля,
  • Часник,
  • Яловичина.

Для приготування соковитих котлет з сирно -грибною начинкою фарш можна купити або ж зробити самостійно. Щоб зробити фарш самим , беремо 400 грам свинини і 300 грам яловичини , перемелює м’ясо в м’ясорубці разом з однієї середньої цибулиною і декількома зубчиками часнику. У перемелене м’ясо додаємо близько 200 грам замоченого у воді або молоці батона , перемішуємо , перчимо і солимо фарш за смаком.
Ще одну цибулину нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо в соняшниковій олії разом з 300 грамами нарізаних печериць , солимо цю суміш за смаком. Тепер беремо сир твердого сорту , близько 200 грам, і нарізаємо його довгастими , не надто товстими брусочками.
Починаємо формувати котлети. На долоньку , змочену водою , викладаємо столову ложку з гіркою фаршу і робимо з неї корж , кладемо на неї чайну ложку цибульний- грибної начинки і один – два брусочки сиру , заліплює краю котлети , щоб начинка не випадали , і обвалюють котлету в панірувальних сухарях. Таким же чином формуємо котлети з залишився фаршу.
Для обсмажування потрібно розігріти на сковорідці олію і обсмажити котлети з обох сторін для появи хрусткої золотистої скоринки , бажано не накриваючи їх кришкою. Подавати такі котлети найкраще з салатом або не дуже ситним гарніром. Вони виходять дуже соковитими і смачними.
Подібні котлети можна зробити , замінивши сир звареними круто яйцями. А для людей , яким не бажано вживати смажене , такі котлети можна запекти в духовці , вони вийдуть не менш смачними . У цьому випадку на деко укладаємо лист фольги і наверх кладемо котлети , запікаємо при температурі 200 градусів до готовності.

455767-1383494525

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!