Котлети з індички

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Одним з найпростіших і улюблених страв для мене є котлети практично в будь-яких їх проявах. Особливо сильно я їх полюбила після появи у мене блендера, який чудово рубає м’ясо у фарш. Сьогодні ми приготуємо прості, але дуже смачні котлети з індичатини.
І так – ви можете смажити ці котлети не тільки в паніровці з борошна, а й в сухарях, якщо вам так більше подобається.
Орієнтовний час приготування: 40 хвилин
Інгредієнти на 4 порції:

  • 600 г індичого фаршу
  • 4 скибочки батона
  • 100 мл молока
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст.л. нарубаної зелені петрушки
  • сіль і перець за смаком
  • 2 ст.л. борошна або панірувальних сухарів

kotlety-iz-indeiki-1
Батон розмочуємо в молоці, злегка віджимаємо і додаємо у фарш. Цибулю і часник дрібно рубаємо, обсмажуємо на рослинному маслі до м’якості, додаємо петрушку. Відправляємо цибулю і часник у фарш, вбиваємо яйце, додаємо сіль і перець.
kotlety-iz-indeiki-2
Перемішуємо до однорідності. З фаршу формуємо котлети і обвалюємо їх у борошні або панірувальних сухарях.
kotlety-iz-indeiki-3
Смажимо на олії на помірному вогні до готовності.
kotlety-iz-indeiki-4
Подаємо з улюбленим гарніром.
kotlety-iz-indeiki
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.