Котлети з індички

Одним з найпростіших і улюблених страв для мене є котлети практично в будь-яких їх проявах. Особливо сильно я їх полюбила після появи у мене блендера, який чудово рубає м’ясо у фарш. Сьогодні ми приготуємо прості, але дуже смачні котлети з індичатини.
І так – ви можете смажити ці котлети не тільки в паніровці з борошна, а й в сухарях, якщо вам так більше подобається.
Орієнтовний час приготування: 40 хвилин
Інгредієнти на 4 порції:
- 600 г індичого фаршу
- 4 скибочки батона
- 100 мл молока
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 3 ст.л. нарубаної зелені петрушки
- сіль і перець за смаком
- 2 ст.л. борошна або панірувальних сухарів
Батон розмочуємо в молоці, злегка віджимаємо і додаємо у фарш. Цибулю і часник дрібно рубаємо, обсмажуємо на рослинному маслі до м’якості, додаємо петрушку. Відправляємо цибулю і часник у фарш, вбиваємо яйце, додаємо сіль і перець.
Перемішуємо до однорідності. З фаршу формуємо котлети і обвалюємо їх у борошні або панірувальних сухарях.
Смажимо на олії на помірному вогні до готовності.
Подаємо з улюбленим гарніром.
Смачного!
Напишіть відгук