Курка з гарбузом і печерицями у вершках

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Курица с тыквой и шампиньонами в сливках 1

Ми тут привезли багато гарбуза від бабусі з села. Тому найближчим часом я буду рясно радувати вас стравами з нього.
Тільки не кажіть, що ви не любите гарбуз. Це чудовий продукт, який просто треба правильно приготувати. У цій страві гарбуз дуже до речі- він надає соковитість і легкий солодкуватий присмак.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 350 г гарбуза
  • 300 г печериць
  • 1 велика цибулина
  • 200 мл вершків 20%
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • сіль і перець за смаком

chicken-pumpkin-1
Гарбуз нарізаємо на кубики із стороною 2 см.
squash-bean-soup-2
Печериці ріжемо на четвертинки.
chicken-pumpkin-2


Цибулю дрібно рубаємо.
chicken-pumpkin-3
Філе нарізаємо на не надто дрібні шматки.
chicken-pumpkin-4
Обсмажуємо курятину в декілька заходів на сильному вогні на рослинній олії, по 3 хвилини на партію. Перекладаємо на тарілку.
chicken-pumpkin-6
У тій же сковороді смажимо цибулю, близько 2-3 хвилин.
chicken-pumpkin-5
Додаємо гриби і гарбуз, смажимо, помішуючи 10 хвилин.
chicken-pumpkin-7
Додаємо соєвий соус, лимонний сік, курку і вершки. Солимо й перчимо за смаком.
chicken-pumpkin-8
Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки гарбуз не стане м’яким, близько 10-15 хвилин.
Перед подачею посипаємо блюдо дрібно нарізаною петрушкою.
chicken-pumpkin
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.