Курка копчена в аерогрилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Курица копченая в аэрогриле

Курка копчена в аерогрилі набуває специфічний смак і чудовий вид: рум’яна, засмажена, та ще й з димком!

Курка копчена в аерогрилі готується з таких інгредієнтів:

  • 1 тушка курки ( можна взяти кілька ніжок , стегенець , крил)
  • приправи і спеції – за смаком
  • рідка приправа для копчення
  • сіль – за смаком

Курка копчена в аерогрилі готується наступним чином:
1 . Розрізати курку на порційні шматки , якщо є ціла тушка .
2 . Посипати сіллю , приправами та спеціями за смаком і відставити на півгодини.
3 . Додати рідку приправу для копчення , гарненько перемішати і залишити ще на 20 хв .
4 . Викласти порційні шматки курки на верхню решітку аерогрилю і запікати 30-40 хв. при температурі 260 ° С.

41_19_03_2012_1173

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.