
Курка копчена в аерогрилі набуває специфічний смак і чудовий вид: рум’яна, засмажена, та ще й з димком!
Курка копчена в аерогрилі готується з таких інгредієнтів:
- 1 тушка курки ( можна взяти кілька ніжок , стегенець , крил)
- приправи і спеції – за смаком
- рідка приправа для копчення
- сіль – за смаком
Курка копчена в аерогрилі готується наступним чином:
1 . Розрізати курку на порційні шматки , якщо є ціла тушка .
2 . Посипати сіллю , приправами та спеціями за смаком і відставити на півгодини.
3 . Додати рідку приправу для копчення , гарненько перемішати і залишити ще на 20 хв .
4 . Викласти порційні шматки курки на верхню решітку аерогрилю і запікати 30-40 хв. при температурі 260 ° С.
Приємного апетиту!
Leave a Reply