Курка по індійськи

» » Курка по індійськи
Курка по індійськи

Сьогодні я хотіла б запропонувати вам смачний , ароматний курячий індійський стиль .
Основою є спецій гарам масала , але немає ніяких проблем купити його в будь-якому магазині східної їжі. Якщо у вас немає такого магазину , ви можете легко знайти його в інтернет- магазинах .

Інгредієнти:

  • 650 г курячого філе
  • 3 столові ложки масла
  • сіль

соус:

  • 150 мл вершків для збивання
  • 1 / 2 склянки густого йогурту
  • 100 мл води
  • 1 стакан томатної пасти
  • 2 зубчики часнику ( тертий)
  • 1,5 чайної ложки гарам масала спецій
  • 1 / 2 чайної ложки куркуми
  • 1 чайна ложка коріандру

Приготування:
Філе нарізати на дрібні шматки (одне філе на 5 – 6 штук). М’ясо посипати сіллю і обсмажити на сковороді з усіх боків до золотої скоринки ( в цілому близько 15 хвилин).
За цей час , встановіть рис варити відповідно до інструкції на упаковці.
Нарізати насіння коріандру в ступці або блендері. Всі компоненти соусу , змішуються один з одним що б соус був однорідним. Смажене м’ясо без жиру перекинути в каструлю з глибоким дном , залити соусом і варити на слабкому вогні близько 10-15 хвилин , часто помішуючи. Подавати з рисом.
Насолоджуйтесь 🙂
Курка по індійськи


Смачного!

Курка по індійськи обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика