
Сьогодні я хотіла б запропонувати вам смачний , ароматний курячий індійський стиль .
Основою є спецій гарам масала , але немає ніяких проблем купити його в будь-якому магазині східної їжі. Якщо у вас немає такого магазину , ви можете легко знайти його в інтернет- магазинах .
Інгредієнти:
- 650 г курячого філе
- 3 столові ложки масла
- сіль
соус:
- 150 мл вершків для збивання
- 1 / 2 склянки густого йогурту
- 100 мл води
- 1 стакан томатної пасти
- 2 зубчики часнику ( тертий)
- 1,5 чайної ложки гарам масала спецій
- 1 / 2 чайної ложки куркуми
- 1 чайна ложка коріандру
Приготування:
Філе нарізати на дрібні шматки (одне філе на 5 – 6 штук). М’ясо посипати сіллю і обсмажити на сковороді з усіх боків до золотої скоринки ( в цілому близько 15 хвилин).
За цей час , встановіть рис варити відповідно до інструкції на упаковці.
Нарізати насіння коріандру в ступці або блендері. Всі компоненти соусу , змішуються один з одним що б соус був однорідним. Смажене м’ясо без жиру перекинути в каструлю з глибоким дном , залити соусом і варити на слабкому вогні близько 10-15 хвилин , часто помішуючи. Подавати з рисом.
Насолоджуйтесь 🙂
Смачного!
Leave a Reply