Курчата з помідорами і вином

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Цыплята с помидорами и вином 1

Дуже ніжне м’ясо з приголомшливим ароматом!
Замість курчат можна використовувати курку.
Замість свіжого чебрецю можна додати сушені трави, за смаком.
На гарнір ідеально підійде картопля або рис.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти

  • 1 кг курчат
  • 400 г помідорів
  • 150 г цибулі
  • 5-7 гілочок чебрецю (за бажанням)
  • 300 мл вина (я використовувала біле напівсухе, червоне теж можна використовувати)
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

948_010056jnh_9779_p
Приготування
Курчат розрізати на дві частини (якщо ви використовуєте курку, її розрізати на кілька частин).
948_0256jnh_9887_p
Цибулю дрібно нарізати.
948_0356jnh_9893_p


Помідори нарізати невеликими шматочками.
948_0456jnh_9896_p
На рослинній олії обсмажити курчат з одного боку.
948_05317yd_9903_p
Перевернути, обсмажити з іншого боку.
948_06317yd_9924_p
Додати цибулю.
948_07317yd_9927_p
Слідом додати помідори.
948_08317yd_9931_p
Посолити, поперчити.
948_09317yd_9933_p
Додати чебрець.
Накрити кришкою.
Тушити протягом 35-45 хвилин.
948_010317yd_9935_p
Додати вино, тушкувати ще 5-7 хвилин.
948_011317yd_9960_p
948_0168d2m_0018_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.