
Дуже ніжне м’ясо з приголомшливим ароматом!
Замість курчат можна використовувати курку.
Замість свіжого чебрецю можна додати сушені трави, за смаком.
На гарнір ідеально підійде картопля або рис.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
- 1 кг курчат
- 400 г помідорів
- 150 г цибулі
- 5-7 гілочок чебрецю (за бажанням)
- 300 мл вина (я використовувала біле напівсухе, червоне теж можна використовувати)
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Курчат розрізати на дві частини (якщо ви використовуєте курку, її розрізати на кілька частин).
Цибулю дрібно нарізати.
Помідори нарізати невеликими шматочками.

На рослинній олії обсмажити курчат з одного боку.

Перевернути, обсмажити з іншого боку.

Додати цибулю.

Слідом додати помідори.

Посолити, поперчити.

Додати чебрець.
Накрити кришкою.
Тушити протягом 35-45 хвилин.

Додати вино, тушкувати ще 5-7 хвилин.


Смачного!
Leave a Reply