Курча, фаршироване картоплею, лимоном і часником

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Цыпленок, фаршированный картофелем, лимоном и чесноком 2

І виглядає чудово і на смак нітрохи не гірше

інгредієнти:

  • 500 г картоплі
  • 1 лимон
  • 1 курча близько 1 кг
  • 6 зубчиків часнику
  • половина палички кориці
  • 2-3 гілочки шавлії
  • 30 г вершкового масла
  • 2 гілочки розмарину
  • 1 стручок червоного перцю чилі
  • 50 мл сухого білого вина
  • сіль, перець

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Почистити, вимити й нарізати часточками картоплю. Відрізати 2-3 кружка від лимона, залишок нарізати часточками. Картоплю відварити з кружками лимона в підсоленій воді (10 хвилин). Духовку нагріти до 190 градусів.
Курку вимити, обсушити, натерти всередині і зовні тушку перцем і сіллю. Почистити зубчики часнику. Начинити тушку курки половиною часнику, шавлією, частиною картоплі і часточками лимона, вкласти в начинку паличку кориці.
У сковороді нагріти вершкове і рослинне масло і обсмажити в ньому курку з усіх боків до золотистого кольору. Потім курку покласти в жаровню, навколо розподілити картоплю що залишилась і часник. Порубати розмарин. Стручок перцю чилі розрізати навпіл і, видаливши насіння, нарізати тонкою соломкою. Картоплю посипати розмарином і перцем чилі.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Курку запікати близько 1 години в духовці, періодично збризкуючи вином.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.