Куряча грудка, фарширована овочами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Куриная грудка, фаршированная овощами 17

У курячої грудинки міститься мінімум жиру – і це одночасно і гідність, і недолік продукту. Справа в тому, що через малу кількість жиру це м’ясо легко пересушити, в підсумку воно вийде несмачним. Тому приготування грудки з соковитими ароматними овочами – один з кращих способів впоратися з таким потенційним недоліком.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 350 гр.
  • Корінь селери – 160 гр.
  • Морква – 160 гр.
  • Часник – 18 гр.
  • Петрушка – 15 гр.
  • Кріп – 15 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.

52810a7c1e
Морквину нарізати соломкою.
28f2b0f1b5
Цибулю нарізати півкільцями.
37b1aed28c
Корінь селери нарізати соломкою.
402df5cf8e
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
22b0a9d70b
Додати до цибулі моркву і корінь селери і обсмажувати все разом до золотистого кольору морквини і селери.
61dc915789
Кріп і петрушку подрібнити.
b26497bba1
Часник нарізати дрібним кубиком.
bac175540e
bce9f89fc2
Змішати часник, зелень і обсмажені овочі. Посолити і поперчити за смаком.
936d61b302
e813ffa4a5
На грудинці збоку зробити надріз не доходячи до краю приблизно 1 см. Розкрити грудку як книжку.
5d2b4da23f
706a4ae099
Накрити грудку поліетиленом і злегка відбити.
69bf313211
0ef94d85ec
Грудку посолити, поперчити, викласти начинку і згорнути рулетики.
6985cd77da
Викласти рулетики у форму для запікання, посолити і поперчити. Запікати в розігрітій до 180 С духовці протягом 20 хвилин.
7c94157f5e
59cefdabe3
Змішати гірчицю, сметану, паприку, сіль і перець.
208f4e2a2b
5441671c8f
Змастити грудки соусом і запікати ще приблизно 10 хвилин.

a727b34d74
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.