Курячі відбивні в сухарях

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Куриные отбивные в сухарях

Щоб посмажити відбивні , іноді потрібно багато масла , і в результаті про дієтичні якості курки можна забути.
Виправити це допоможе особливий маринад , який не тільки не дозволить курці бути жорсткою або сухою , але і дасть можливість приготувати це м’ясо практично без жиру.

Рецепт маринування м’яса буде відмінним і для приготування на відкритому грилі у вигляді шашликів.
Подавати відбивні можна з будь-яким гарніром і овочевим салатом. Обсмажувати курячі відбивні потрібно не більше 5 хвилин з кожного боку.
Інгредієнти:

  • Курячі грудки без кісток – 4 шт.
  • Панірувальні сухарі – 1 ст.
  • Оливкова олія

маринад :

  • Лимонний сік з 1 лимона
  • Сік з 1 лайма
  • Червоний винний оцет – 1 – 2 столові ложки
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Куркума – 1 ч.л
  • Цукор – ½ чайної ложки.
  • Кмин – 0,5 ч.л.
  • Паприка – 0,5 ч.л.

Приготування:
Філе нарізати скибочками і легко відбити.
Змішати всі компоненти для маринаду. М’ясо викласти в щільний пакет , залити маринадом і струсити . Залишити мінімум на півгодини в холодильнику , але чим довше процес маринування , тим м’ясо буде смачніше.
Обваляти відбивні в сухарях , скропити сковороду -гриль маслом і легко обсмажити до золотистої скоринки з двох сторін.

cutlet
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.