
Щоб побалувати себе і свою сім’ю смачною стравою , можна приготувати курячі грудки в аерогрилі .
Інгредієнти:
- Дві штучки курячих грудок
- Один лимон (середньої величини)
- Чотири зубчики часнику
- Сіль і спеції за смаком
Приготування:
1 . Виймаємо з морозильної камери дві заморожені курячі грудки і даємо трохи полежати ( 5 – 10 хвилин). Після , кожну грудку розрізаємо вздовж і на чотири частини кожну половину .
2 . Викладаємо розрізані шматочки грудок на змазанний рослинним маслом деко (який входить в комплектацію аерогрилю ) і поливаємо все вичавленим соком одного лимона. А зверху присипаємо спеціями ( за смаком).
3 . Курячі грудки слід запікати в аерогрилі не менше 10 хвилин , виставляючи температуру на 250 градусів. А потім потрібно витягнути деко і обсипати курку потовченими часточками часнику і посолити ( за смаком).
4 . Далі , знову ставимо деко з шматочками курячих грудок в аерогриль і запікаємо ще протягом 15 хвилин. Після цього , виймаємо деко з курячими грудками і прикрашаємо блюдо будь-якою зеленню . Потім , в теплому вигляді подаємо запечені курячі грудки в аерогрилі до столу.
Приємного апетиту!
Leave a Reply