
У мінських універмагах і деяких ресторанах ці (або схожі?) Котлети називаються “Папараці-кветка”. Не будемо грати з готовою назвою та обізвемо їх просто курячими котлетами з начинкою з сиру та печериць. Готуються просто, виходить смачно.
Я рекомендую робити фарш для цих котлет самим, а не купувати готовий – так ви зможете бути впевненими в якості продукту.
Інгредієнти на 4 порції:
- 600 г курячого фаршу
- 150 г печериць
- 1 невелика цибулина
- 150 г сиру
- сіль і перець за смаком
- панірувальні сухарі
Фарш приправляем сіллю і перцем. Печериці нарізаємо пластинками, дрібно рубаємо цибулю, сир тремо на крупній тертці.
У сковороді на середньому вогні розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла, кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 3-4 хвилини. Додаємо гриби смажимо до готовності, помішуючи, ще близько 5 хвилин.
Знімаємо з вогню, змішуємо вміст сковороди з тертим сиром.
Беремо шматочок фаршу і кладемо на долоню у вигляді млинчика. У центр кладемо начинку.
Заліплює краї і формуємо котлети довгастої форми. Обвалююємо у панірувальних сухарях і обсмажуємо з обох боків до готовності, приблизно по 7-10 хвилин на кожну сторону.

Подаємо.

Смачного!
Leave a Reply