Курячі котлети з песто

» » Курячі котлети з песто
Курячі котлети з песто

Ну що – хочете ще простих, але смачних страв? Якщо так – то цей рецепт якраз для вас. Здавалося б – побиті котлети з курки і такий популярний базиліковий песто. А разом вони дають дуже смачне і вже нетривіальне блюдо. Так би мовити, злегка італійський погляд на звичні котлети.
Подавати смачно з картоплею, звичайно ж. А ще – з рисом (як у моєму випадку), полентою і бланшованими овочами.

Інгредієнти на 4-6 порцій:
Для песто:

  • середній пучок зеленого базиліка
  • 2 ст.л. нарубаних волоських горіхів
  • 30 г пармезану або іншого аналогічного сиру
  • 2 зубчики часнику
  • 2-3 ст.л. оливкової олії першого холодного віджиму
  • сіль за смаком

Для котлет:

  • 600 г курячого філе
  • 2 скибочки білого тостового хліба (кірку зрізати)
  • 1 яйце
  • 1 зубчик часнику
  • сіль за смаком
  • панірувальні сухарі

Курячі котлети з песто
Всі інгредієнти для песто кладемо в чашу і перемелюємо блендером. Маса не повинна вийти рідкою, тому масло додаємо поступово.
Курячі котлети з песто
Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку. Змішуємо фарш з яйцем, натертим часником і намоченим у воді або молоці хлібом (м’якуш потрібно злегка віджати). Солимо за смаком, добре перемішуємо.
Курячі котлети з песто
Беремо в руки шматок фаршу і робимо з нього корж. У центр кладемо 1 ч.л. песто.
Курячі котлети з песто
Загортаємо краї і формуємо котлети. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях і смажимо до готовності на сковороді на середньому вогні, приблизно по 6-8 хвилин з кожного боку.
Подаємо.
Курячі котлети з песто
Смачного!

Курячі котлети з песто обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Оксана
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика