Просто суперський рецепт приготування курячих крилець ! Цей рецепт підійде , як до повсякденного столу , так і до святкового . Це швидке , смачне , не дороге і шалено красиве частування . Не бійтеся – крила солодкими не будуть! Мед додасть курячим крильцям м’який пряний смак і аромат. У сім’ї це стане улюбленою стравою . Для приготування крил вам знадобиться:
- 300 р. курячих крилець
- 1 ст.л. аджики
- 1 пачка кетчупу
- 5-6 зубчиків часнику
- 4 ст.л. меду
- сіль , спеції
А далі все дуже навіть просто і нехитро . У глибоку , широку ( щоб зручно було обвалювати крила ) чашку видавлюєте півпачки кетчупу ( не гострого ) , додаєте в нього аджику , роздавлений часник 5-6 зубчиків і 4 столових ложки меду. Сіль , спеції за смаком. Меду можете покласти і більше , а можете і менше , кому як подобається. Можете спробувати трохи получившогося соусу , він повинен бути кисло -солодкий . Потім вивалюєте в цю чашку попередньо розморожені крила і гарненько їх обмазуюємо соусом. Викладаєте на змащене маслом деко , залишившийся соус розподіляєте по крилах і відправляєте в добре розігріту духовку. Далі поглядаєте за приготуванням , так як кожна піч готує по різному , тільки господиня знає точний час приготування , за яким готує її піч. У мене крила запікаються хвилин 20 . Коли крильця підрумянились до красивої , золотисто- коричневою скоринки , виймайте їх з печі і пригощайтесь .
Приємного апетиту!