Курячі ніжки в мішечку

» » Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки в мішечку

Як то кажуть: свято святом, а їсти хочеться завжди. курячі ніжки в мішечку це блюдо з тієї категорії, яке можна подати як гарячим, так і холодним, так що вибирати вам. Ми ж пропонуємо вам рецепт курячих ніжок в мішечку, який подається саме в гарячому вигляді. І так, приступимо.

Для того щоб приготувати курячі ніжки в мішечках вам потрібні наступні інгредієнти:

  • куряча гомілка – 6 штук,
  • листкове (бездріжджове) тісто – 0,5 кг.,
  • свіжі шампіньйони – 300 грам,
  • баклажани – 2 штуки (великі),
  • ріпчаста цибуля – 1 головка (велика),
  • рослинна олія (рафінована),
  • сіль і спеції за смаком.

Рецепт приготування курячих ніжок в мішечку
Для початку підготуємо овочі та гриби. Цибулю потрібно очистити і порубати дрібним кубиком. Якщо баклажани, які ви підготували для нашого святкового блюда не зовсім молоді, то рекомендуємо вам зрізати шкірку. А якщо ви впевнені в їх свіжості, то залишаємо синеньку шкірку. баклажани промиваємо та нарізаємо невеликим кубиком. для цієї страви можна використовувати як свіжі так і заморожені грибочки. Їх потрібно порізати невеликим кубиком.
Далі овочі та гриби потрібно обсмажити в рослинній олії. У першу чергу на сковорідку з рослинним маслом відправляємо ріпчасту цибулю. Далі обсмажуємо її до красивого золотистого кольору і додаємо баклажанчики і після гриби. Все тушкуємо хвилин 15, періодично помішуючи овочеву масу. В кінці додаємо сіль і спеції за смаком.
Курячі гомілки слід промити і після натерти сумішшю з солі і чорного меленого перцю. Далі розігріваємо сковорідку і обсмажуємо гомілки під закритою кришкою з усіх боків до готовності.
Листкове тісто треба розкачати в пласт товщиною не більше 3 мм. Потім розріжте тісто на 6 рівних квадратів.
У центр кожного квадрата викладаємо 1 – 2 ст. ложки обсмажених овочів з грибами. Зверху ставимо курячу гомілку (кісточкою до верху). Потім акуратно піднімаємо краї тіста і збираємо їх навколо гомілки. Обв’язуємо гомілку ниткою, так щоб тісто не розпалося.
Курячі ніжки в мішечку
Для того щоб кісточки НЕ обгоріли в процесі запікання, їх потрібно обернути шматочком фольги.
Курячі ніжки в мішечках викладаємо на змащений олією лист і відправляємо в попередньо розігріту до 180 ° градусів духовку.
Перед подачею на стіл з мішечка знімаємо ниточку і фольгу, сервіруємо свіжою зеленню і подаємо на стіл.
Курячі ніжки в мішечку
Приємного вам апетиту !!!

Курячі ніжки в мішечку обновлено: Лютий 4, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика