Курячі ніжки, фаршировані печінкою і грибами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Куриные ножки, фаршированные печенью и грибами

Фарширування здатне надавати абсолютно звичайним продуктам новий смак – про це свідчить весь досвід кулінарії. Курячі ніжки , фаршировані печінкою і грибами , є прекрасною ілюстрацією цього .

Курячі ніжки , фаршировані печінкою і грибами , готуються з наступними інгредієнтами :

  • 4 курячі ніжки
  • 50 г пшеничного хліба
  • 0,5 склянки молока
  • 60 г курячої печінки
  • 3 ст. ложки вершкового масла
  • 100 г грибів сіль , мускатний горіх , чорний перець мелений – за смаком

Курячі ніжки , фаршировані печінкою і грибами , готуються наступним чином:
1 . Зняти з курячих ніжок шкіру панчохою . У коліна акуратно перерубати кістку таким чином , щоб кінцева частина кістки залишилася з шкірою.
2 . З пшеничного хліба видалити скориночки і замочити його в молоці.
3 . Гриби нарізати невеликими шматочками й обсмажити на сковороді в 2 ст. ложках вершкового масла.
4 . Курячу печінку разом з розмоченим пшеничним хлібом пропустити через м’ясорубку і змішати з обсмаженими грибами. Посолити , поперчити і додати мускатний горіх за смаком.
5 . У шкіру , зняту з ніжок , покласти грибну начинку , зашити отвір , змастити маслом і запікати 30 – 40 хв . в духовці , попередньо розігрітій до 200 ° С.
6 . Видалити нитки , викласти фаршировані ніжки на блюдо , полити соком , що утворився при смаженні , подавати з овочевим гарніром , зеленим салатом або картоплею фрі.

48_23_02_2012_2928
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.