
Фарширування здатне надавати абсолютно звичайним продуктам новий смак – про це свідчить весь досвід кулінарії. Курячі ніжки , фаршировані печінкою і грибами , є прекрасною ілюстрацією цього .
Курячі ніжки , фаршировані печінкою і грибами , готуються з наступними інгредієнтами :
- 4 курячі ніжки
- 50 г пшеничного хліба
- 0,5 склянки молока
- 60 г курячої печінки
- 3 ст. ложки вершкового масла
- 100 г грибів сіль , мускатний горіх , чорний перець мелений – за смаком
Курячі ніжки , фаршировані печінкою і грибами , готуються наступним чином:
1 . Зняти з курячих ніжок шкіру панчохою . У коліна акуратно перерубати кістку таким чином , щоб кінцева частина кістки залишилася з шкірою.
2 . З пшеничного хліба видалити скориночки і замочити його в молоці.
3 . Гриби нарізати невеликими шматочками й обсмажити на сковороді в 2 ст. ложках вершкового масла.
4 . Курячу печінку разом з розмоченим пшеничним хлібом пропустити через м’ясорубку і змішати з обсмаженими грибами. Посолити , поперчити і додати мускатний горіх за смаком.
5 . У шкіру , зняту з ніжок , покласти грибну начинку , зашити отвір , змастити маслом і запікати 30 – 40 хв . в духовці , попередньо розігрітій до 200 ° С.
6 . Видалити нитки , викласти фаршировані ніжки на блюдо , полити соком , що утворився при смаженні , подавати з овочевим гарніром , зеленим салатом або картоплею фрі.
Приємного апетиту!
Leave a Reply