
І ще один повсякденний рецепт за участю курки 🙂 Цього разу – в компанії запашного розмарину і апельсинів. Тут знову все просто і практично, забирає мінімум часу, поєднується з різними гарнірами – від картоплі до поленти.
Для цієї страви постарайтеся знайти свіжий розмарин – сухий теж підійде, але він не дасть такого глибокого і інтенсивного аромату в готовій страві.
Інгредієнти для курячих стегон на 6 порцій:
- 6 великих курячих стегон
- 2 великих апельсина
- 4-5 гілочок розмарину
- 2 ст.л. соєвого соусу
- 1 ст.л. цукру
- 2-3 зубчики часнику
- сіль за смаком
Приготування курячих стегон:
З одного апельсина видавлюємо сік. Змішуємо з соєвим соусом, цукром, натертим часником і сіллю.
Другий апельсин нарізаємо скибочками і кладемо в вогнетривку форму разом з куркою. Тужа ж кладемо гілочки розмарину. Вливаємо соус.
Ставимо форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і готуємо близько 45-50 хвилин, періодично поливаючи стегенця соусом з форми.
Подаємо.
Смачного!
Leave a Reply