Курячі стегна, запечені з розмарином і апельсинами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5,00 из 5)
Loading...

І ще один повсякденний рецепт за участю курки 🙂 Цього разу — в компанії запашного розмарину і апельсинів. Тут знову все просто і практично, забирає мінімум часу, поєднується з різними гарнірами — від картоплі до поленти.

Для цієї страви постарайтеся знайти свіжий розмарин — сухий теж підійде, але він не дасть такого глибокого і інтенсивного аромату в готовій страві.

Інгредієнти для курячих стегон на 6 порцій:

  • 6 великих курячих стегон
  • 2 великих апельсина
  • 4-5 гілочок розмарину
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. цукру
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль за смаком

 

kurica-s-apelsinom-i-rozmarinom-1

Приготування курячих стегон:

З одного апельсина видавлюємо сік. Змішуємо з соєвим соусом, цукром, натертим часником і сіллю.

kurica-s-apelsinom-i-rozmarinom-2

Другий апельсин нарізаємо скибочками і кладемо в вогнетривку форму разом з куркою. Тужа ж кладемо гілочки розмарину. Вливаємо соус.

kurica-s-apelsinom-i-rozmarinom-3

Ставимо форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і готуємо близько 45-50 хвилин, періодично поливаючи стегенця соусом з форми.

Подаємо.

kurica-s-apelsinom-i-rozmarinom

Смачного!

 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Прокоментуйте першим

Залишити коментар

Ваш email не буде публікуватися.