Кус-кус з грибами і солодким перцем

» » Кус-кус з грибами і солодким перцем
Кус-кус з грибами і солодким перцем

Сьогодні у мене є відмінний рецепт для тих, хто дотримується посту. Ну і для вегетаріанців, звичайно.
Такий кус-кус – відмінний гарнір для м’яса, риба або птиці і в той же час смачне самостійне блюдо. Просто додайте в нього більше овочів і грибів. Овочевий набір, звичайно ж, можна варіювати за своїм смаком і залежно від сезону / наявності тих чи інших овочів в холодильнику.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 середня цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 невеликий солодкий перець
  • 150 г печериць
  • 150 г кус-куса
  • 1 ст.л. рослинного масла + ще трохи для смаження овочів
  • сіль за смаком

Кус кус з грибами і солодким перцем

Приготування:

Дрібно рубаємо цибулю і часник. Дрібно нарізаємо солодкий перець, гриби ріжемо на тонкі пластинки.

У сковороді на середньому вогні розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю і солодкий перець і смажимо, помішуючи, 5 хвилин. Солимо за смаком.

Кус кус з грибами і солодким перцем

Додаємо гриби і часник, смажимо, помішуючи, ще 3-4 хвилини.

Кус кус з грибами і солодким перцем

Паралельно заливаємо кус-кус окропом, додаємо трохи солі.

Кус кус з грибами і солодким перцем

Варимо 1-2 хвилини, потім вимикаємо і тримаємо під кришкою, поки кус-кус не набубнявіє. У готовий кус-кус додаємо 1 ст.л. рослинного масла і розпушуємо його виделкою. Додаємо в сковороду до овочів і перемішуємо.

Подаємо.

Кус кус з грибами і солодким перцем

Смачного!

 

Кус-кус з грибами і солодким перцем обновлено: Лютий 3, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика