Лимонна піката з курки

» » Лимонна піката з курки
Лимонна піката з курки

Всі мої дорогі товариші, яких я періодично годую, вже давно звикли з каперсами – ніхто не крутить носом, все їдять. А все тому, що використовуються вони (каперси) в міру і до місця. Сьогодні я хочу поділитися з вами ще одним рецептом, до складу якого входить цей досить екзотичний для нас продукт.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 курячих філе
  • 2 ст.л. борошна
  • 2 ст.л. вершкового масла (50 г)
  • 3 ст.л. білого сухого вина
  • 3 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. каперсів
  • невеликий пучок петрушки
  • сіль і перець за смаком

Лимонна піката з курки
Кожне філе розрізаємо навпіл уздовж на 2 частини.
Лимонна піката з курки
Солимо і перчимо до смаку, обвалююємо у борошні.
Лимонна піката з курки
Обсмажуємо на олії на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
Лимонна піката з курки
Зелень і каперси дрібно рубаємо.
Лимонна піката з курки
У сковороду, де смажилася курятина, вливаємо вино і добре розмішуємо, щоб розчинити всі коричневі грудочки, що залишилися від смаження. Уварюємо рідину вдвічі.
Лимонна піката з курки
Знімаємо з вогню, додаємо в сковороду вершкове масло, лимонний сік і зелень з каперсами. Перемішуємо.
Лимонна піката з курки
Поливаємо грудки соусом і подаємо.
Лимонна піката з курки
Смачного!

Лимонна піката з курки обновлено: Лютий 3, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика