Мариновані баранячі реберця, смажені на грилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Маринованные бараньи ребрышки, жаренные на гриле 11

Приголомшливі реберця! Соковиті, ніжні, дуже смачні!
Замість баранячих можна використовувати свинячі реберця. Замість соусу Наршараб  – кетчуп або томатну пасту. Замість свіжого чебрецю можна використовувати сушений.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій.

Інгредієнти

  • Мариновані баранячі реберця, смажені на грилі.
  • 500 г Баранячих реберець
  • рослинне масло

маринад:

  • 3 ст.л. соусу Наршараб
  • 5-7 гілочок чебрецю
  • 3 зубчики часнику
  • сік половини лимона
  • 5-7 горошин чорного перцю
  • сіль

938_010041n5i_8897_p
Приготування
938_0241n5i_8902_p
Реберця нарізати.
938_0341n5i_8905_p


Готуємо маринад.
Розтерти перець з сіллю.
938_0441n5i_8910_p
Додати часник, розтерти.
938_0541n5i_8914_p
Чебрець звільнити від гілочок, додати до перцю і часнику.
938_0641n5i_8920_p
Додати лимонний сік.
938_0741n5i_8926_p
Додати Наршараб.
Перемішати.
938_0843djq_8929_p
Отриманою масою натерти реберця.
Прибрати в холодильник на 2-3 години.
938_0943djq_8937_p
Сковороду трохи змастити маслом.
Викласти реберця.
Смажити близько 15 хвилин з одного боку.
938_01043djq_8953_p
Перевернути, смажити ще близько 15 хвилин.
938_0130gh8_8995_6hi
Готові реберця можна полити соусом Наршараб.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!