Приголомшливі реберця! Соковиті, ніжні, дуже смачні!
Замість баранячих можна використовувати свинячі реберця. Замість соусу Наршараб – кетчуп або томатну пасту. Замість свіжого чебрецю можна використовувати сушений.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій.
Інгредієнти
- Мариновані баранячі реберця, смажені на грилі.
- 500 г Баранячих реберець
- рослинне масло
маринад:
- 3 ст.л. соусу Наршараб
- 5-7 гілочок чебрецю
- 3 зубчики часнику
- сік половини лимона
- 5-7 горошин чорного перцю
- сіль
Приготування
Реберця нарізати.
Готуємо маринад.
Розтерти перець з сіллю.
Додати часник, розтерти.
Чебрець звільнити від гілочок, додати до перцю і часнику.
Додати лимонний сік.
Додати Наршараб.
Перемішати.
Отриманою масою натерти реберця.
Прибрати в холодильник на 2-3 години.
Сковороду трохи змастити маслом.
Викласти реберця.
Смажити близько 15 хвилин з одного боку.
Перевернути, смажити ще близько 15 хвилин.
Готові реберця можна полити соусом Наршараб.
Приємного апетиту!