Молода капуста з грибами в духовці

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Молодая капуста с грибами в духовке

Молода капуста з грибами в духовці – це свого роду солянка – запіканка з багатою смаковою гаммою і, безумовно , дуже корисна завдяки молодій капусті .

Молода капуста з грибами в духовці готується з таких інгредієнтів:

  • молода капуста – 500 г
  • солоні огірки – 2 шт.
  • ріпчаста цибуля – 1 головка
  • вода – 0,5 склянки
  • томат- пюре – 2 ст. ложки
  • цукор – 1-2 ч. ложки
  • вершкове масло – 2 ст. ложки
  • половинка лимона
  • лавровий лист – 1-2 шт.
  • рослинна олія
  • сіль – за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком
  • оцет – за смаком
  • панірувальні сухарі

Молода капуста з грибами в духовці готується наступним чином:
1 . Капусту дрібно наріжте , викладіть в каструлю , додайте 1 ст. ложку вершкового масла і півсклянки води і тушкуйте 1 годину.
2 . Цибулю дрібно нарубати , гриби наріжте на часточки. Обсмажте цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору, потім додайте гриби , посоліть , поперчіть і смажте до готовності.
3 . Наріжте солоні огірки і скибочками і за 10 хвилин до закінчення приготування капусти викладіть в неї солоні огірки , а також томат -пюре і лавровий лист , посипте цукром , посоліть і поперчіть.
4 . Змастіть вершковим маслом форму для запікання або глибоку сковороду , викладіть в неї половину капусти , поверх неї – гриби з цибулею разом з маслом , на якому вони смажилися , потім капусту oj залишилася , посипте панірувальними сухарями і збризніть зверху рослинним маслом.
5 . Запікайте в духовці , попередньо розігрітій до 120-150 ° С.
6 . Готову солянку наріжте на порції і подавайте до столу , прикрасивши скибочками лимона.

412_11_05_2012_2
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.