М’ясна буханка

» » М’ясна буханка
М’ясна буханка

В оригіналі це блюдо називається Meatloaf. Семантика дуже проста – готується воно в прямокутній формі типу “цеглинка” і своїм зовнішнім виглядом нагадує буханець хліба. До слова, начинка може бути не тільки грибна, але і овочева або, для любителів, фруктова. Метушні з блюдом небагато, виходить воно смачним і соковитим.

Інгредієнти:

  • 800-900 г м’ясного фаршу (яловичина, баранина або свинина + яловичина. Я використовувала останній варіант)
  • 1 цибулина
  • 1 червоний солодкий перець (я використовувала заморозку)
  • пара скибочок батона
  • 1 ст.л. темного соєвого соусу
  • 150 г печериць
  • 1 ст.л. томатного соусу
  • сіль і перець за смаком

Мясна буханка

Приготування:

Батон розмочуємо в молоці і пропускаємо через м’ясорубку разом з цибулею і перцем. Додаємо до фаршу, додаємо соуси, сіль і перець. Добре вимішуємо.

Мясна буханка

Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо до м’якості.

Мясна буханка

У форму кладемо половину фаршу, робимо невелике поглиблення.

Мясна буханка

Кладемо гриби.

Мясна буханка

Зверху накриваємо другою половиною фаршу. Ставимо форму в розігріту до 200 градусів і печемо 60-75 хвилин. Якщо верх почне пригорати, накриваємо його фольгою.

Готову страву нарізаємо скибками і подаємо з гарніром.

Мясна буханка

Смачного!

М’ясна буханка обновлено: Лютий 6, 2017 автором: Ira
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика