
Нещодавно зловила себе на думці про те, що я дуже рідко годую своїх домочадців стравами з капустою. Пручаються, привереди 🙁 . Але так цей овоч корисний і дієтичний навіть після термообробки, намагаюся потихеньку привчати чоловіка до нього. Наступний рецепт містить капусту в досить великій кількості, і всупереч всім моїм очікуванням він був очікуваний на “ура”.
Інгредієнти на 6 порцій:
- 600-700 г свинини (окіст або лопатка)
- 500 г капусти
- 1-2 цибулини
- 1 морква
- 2-3 маринованих або солоних огірочка
- 1. ст.л. томатної пасти
- сіль і перець за смаком
Приготування:
М’ясо ріжемо кубиками зі стороною приблизно 2,5 см. Обсмажуємо до золотистої скоринки на сильному вогні.
Складаємо в каструлю.
Цибулю ріжемо не дуже дрібно, моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі на середньому нагріві 4-5 хвилин.
Потім додаємо томатну пасту і нарізані соломкою мариновані огірочки. Готуємо, помішуючи, 1 хвилину.
Перекладаємо в каструлю.
Капусту тонко шаткуємо і кладемо до решти інгредієнтів.
Заливаємо 2-3 склянками води, додаємо сіль і перець. Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин.
Смачного!
Leave a Reply