М’ясо, тушковане з капустою

» » М’ясо, тушковане з капустою
М’ясо, тушковане з капустою

Нещодавно зловила себе на думці про те, що я дуже рідко годую своїх домочадців стравами з капустою. Пручаються, привереди 🙁 . Але так цей овоч корисний і дієтичний навіть після термообробки, намагаюся потихеньку привчати чоловіка до нього. Наступний рецепт містить капусту в досить великій кількості, і всупереч всім моїм очікуванням він був очікуваний на “ура”.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 600-700 г свинини (окіст або лопатка)
  • 500 г капусти
  • 1-2 цибулини
  • 1 морква
  • 2-3 маринованих або солоних огірочка
  • 1. ст.л. томатної пасти
  • сіль і перець за смаком

Мясо, тушковане з капустою

Приготування:

М’ясо ріжемо кубиками зі стороною приблизно 2,5 см. Обсмажуємо до золотистої скоринки на сильному вогні.

Мясо, тушковане з капустою

Складаємо в каструлю.

Цибулю ріжемо не дуже дрібно, моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі на середньому нагріві 4-5 хвилин.

Мясо, тушковане з капустою

Потім додаємо томатну пасту і нарізані соломкою мариновані огірочки. Готуємо, помішуючи, 1 хвилину.

Мясо, тушковане з капустою

Перекладаємо в каструлю.

Капусту тонко шаткуємо і кладемо до решти інгредієнтів.

Мясо, тушковане з капустою

Заливаємо 2-3 склянками води, додаємо сіль і перець. Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин.

Мясо, тушковане з капустою

Смачного!

М’ясо, тушковане з капустою обновлено: Січень 31, 2017 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика