Незрівнянні, самі справжні котлети радянські шкільно-столові

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Настоящие котлеты 8

Дивна річ ностальгія – розумієш, що домашні котлети набагато смачніші і «м’ясні», але сумуєш за котлетами зі шкільної їдальні, згадуючи безтурботну молодість. Дізналися всі секрети і готуємо шкільні котлети. Аромат і ніжність цих котлеток приведуть вас у захват! Вони нагадають вам про кулінарні шедеври дев’яностих років, які подавалися в школах, дитячих садах і столовах. Цей смак неможливо забути і марно порівнювати з будь-якими іншими сучасними стравами.

Інгредієнти:

  • М’ясо – 500 г
  • Хліб житньо-пшеничний – 330 г
  • Цибуля – 3 шт
  • Часник – 4-5 зубків
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Панірувальні сухарі
  • Яйце – в оригіналі немає, але все-таки варто додати, щоб котлетки гарантовано зберегли форму

Приготування:

Складається фарш на 40% з м’яса і на 60% з чорного хліба, житньо-пшеничного.

118954127_P1030780

Хліб замочити у воді, віджати (краще брати вчорашній хліб, можна зрізати скоринки).

Цибулю подрібнити в процесорі, м’ясорубці або потерти на тертці.

Часник розчавити, додати яйце, сіль, перець.

118954138_P1030784

Перемішати все до однорідності.
Сформувати котлети. Панірувати в сухарях.

118954170_P1030862

Обсмажити з двох сторін.

118954192_P1030860

Згадувати молодість, поглинаючи котлети одну за одною 🙂 .

118953753_P1030879

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.