Овочева лазанья з цукіні

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Овощная лазанья из цукини 1

Овочева лазанья з цукіні з рікоттою і соусом песто, який розрахований на 2 порції. На приготування вам буде потрібно всього півгодини часу.

Інгредієнти:

  • Цукіні 600 г
  • Часник 8 г
  • Петрушка 15 г
  • Базилік зелений 35 г
  • Помідори в’ялені 80 г
  • Горіх кедровий 20 г
  • Рикотта 250 г
  • Пармезан 75 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Перець чорний мелений, сіль за смаком

23b6d2c3fc
Остудіть 500 мілілітрів води; відріжте кінці цукіні (вони не знадобляться), потім відріжте по 3 сантиметри з обох сторін цукіні; очистіть ці частини від насіння і відварюйте їх в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин, потім остудіть в крижаній воді.
93817907f4
Центральну частину цукіні розріжете уздовж пластинами завтовшки 2 міліметри, викладіть на деко, трохи збризніть оливковим маслом, посоліть, поперчіть і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.
6ffae935f0
Роздушіть і очистіть часник, пармезан натріть на дрібній тертці, петрушку дрібно порубати, відокремте жовток від білка.
18d33d3d44
Просушіть відварені частини цукіні рушником, покладіть в окрему ємність, додайте листя базиліка (залиште 5-6 листочків на прикрасу), часник, третина натертого пармезану, 100 мілілітрів оливкової олії, кедрові горішки. Посоліть, поперчіть і взбийте блендером до консистенції однорідного соусу.
924e34a2a6
Змішайте в однорідну масу рікотту, пармезан що залишився (трохи пармезану залиште), петрушку, жовток, 1 столову ложку оливкової олії, дрібку солі і перцю. В’ялені помідори наріжте великими шматками.
26846f3464
У глибоке блюдо викладіть шарами половину запечених смужок цукіні, соусу песто, сирної маси і в’ялених помідорів, потім смужки цукіні що залишилися, песто, сирну масу і в’ялені помідори, присипте зверху пармезаном.
fb2de9ba5c
Прикрасьте блюдо листям базиліка і подавайте.
3ec2b42870
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.