Оладки з печінки

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Оладьи из печени 2

Печінка смачна і корисна в будь-якому своєму кулінарному прояві. Оладки з печінки це один з прекрасних рецептів з печінки . При їх приготуванні можна експериментувати додаючи до складу різні інгредієнти . Наприклад, можна додати моркву , гриби , рис , манну крупу , зелень і т.д. Печінка багата вітамінами , залізом і білком , що дуже корисно для організму, що росте , саме тому на печінкові оладки слід звернути увагу матусям маленьких діток. Якщо ви стоїте перед вибором печінки для приготування оладків , то радимо вибрати курячу або індичих печінку , т.я. печінка яловича або свиняча має злегка гіркуватий смак , на любителя. Пропонуємо вам приготувати оладки з курячої печінки з грибами.

Для того щоб приготувати оладки з печінки вам потрібно підготувати такі інгредієнти:

  • куряча печінка – 0,5 кг. ,
  • гриби свіжі ( шампіньйони) – 200 грам ,
  • молоко – 0,5 склянки ,
  • яйця курячі – 2штуки ,
  • борошно пшеничне – 5 ст. ложок ,
  • цибуля ріпчаста – 1 штука ,
  • сіль і перець за смаком ,
  • рослинне масло ( рафіноване ) для смаження.

Правильне приготування оладок з печінки

Для початку потрібно очистити цибулю і промити печериці . Після цибулю ріжемо дрібним кубиком , гриби нарізаємо також . Після перекладаємо цибулю і гриби на попередньо розігріту сковорідку з невеликою кількістю рослинної олії. Обсмажуємо до м’якості цибулі.

Курячу печінку промиваємо і пропускаємо через м’ясорубку або використовуємо блендер. Також через м’ясорубку потрібно пропустити обсмажені гриби і цибулю. Для соковитості в такі оладки можна додати свіжий кабачок , він додасть соковитість і ніжність оладкам . Кабачок ( за бажанням ) також потрібно пропустити через м’ясорубку.

В отриману масу додаємо яйця , борошно , молоко , сіль і чорний мелений перець за смаком. Все перемішуємо до однорідного стану.

Попередньо розігріваємо сковороду і наливаємо в неї невелику кількість рослинної олії , розігріваємо і за допомогою ложки викладаємо тісто з печінки на сковороду. Обсмажуємо оладки з двох боків до готовності.

Готові оладки з печінки подаємо зі сметаною , також гарні такі оладки зі смаженою цибулею .

oladji

Приємного вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!