
Повинна зізнатися, що довгий час у мене була противна звичка не снідати вранці. Ну не могла їсти – і все тут. А між тим, це зовсім не здорово, оскільки сніданок – сама стратегічно важлива трапеза за весь день. Привчилася їсти вранці я під час відпустки в Єгипті – на сніданки в ресторані там смажили відмінний омлетик. Повернувшись на батьківщину, я продовжила цю славну традицію. Отже, власне омлет.
Інгредієнти на 2 порції:
- 4 яйця
- 50 мл молока
- половинка солодкого перцю
- 1 невеликий помідор
- 30 г тертого сиру
- сіль і перець за смаком
Овочі та зелень дрібно рубаємо, сир тремо на тертці.
Яйця збиваємо з молоком. Солимо за смаком.
Додаємо овочі і перемішуємо.

Смажимо з двох боків на середньому вогні на топленому вершковому маслі.
При подачі гарніруємо свіжими помідорами і зеленню.

Приємного сніданку!
Leave a Reply