Паста з куркою у вершковому соусі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Паста с курицей в сливочном соусе 6

Останнім часом великою любов’ю у наших співвітчизників користується італійська кухня. Вона знайшла широке застосування в кафе і ресторанах і не дивно, всі страви італійської кухні смачні і ситні, а більшість інгредієнтів, які використовуються в приготуванні тих чи інших страв звичні для російського шлунка. Паста з куркою у вершковому соусі тому підтвердження.

Інгредієнти:

  • філе куряче 300 гр.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • вершки 300 мл.
  • масло вершкове 50 гр.
  • макаронні вироби 200 гр.

Приготування:
shag-1_8
Відварюємо пасту у великій кількості підсоленої води. Головне не переварити її. Макарони повинні бути трохи твердими всередині (на зубок). Воду зливаємо і скроплюємо макарони невеликою кількістю рослинної олії, все перемішуємо.
shag-2_12
На сковорідці обсмажуємо курку. Курку найкраще обсмажити або на вершковому маслі, або на оливковій олії. Обсмажуємо до готовності. Курку слід посолити і поперчити за смаком.
shag-3_5


Обсмажуємо часник в олії. Цибулю ріпчасту ріжемо і також підсмажуємо до золотистого кольору на сковороді. Можна замість ріпчастої цибулі використовувати цибулю-шалот.
shag-4_10
Додаємо цибулю і часник до курки і тушкуємо ще трохи все разом. Після того як курка з цибулею і часником протушкувалась, починаємо додавати жирні вершки (вершки чим жирніше, тим краще) Якщо вершки не жирні, то можна додати вершкове масло.
shag-5_10
Додаємо в соус з куркою ще спеції. Соус постійно помішувати. Доводимо до кипіння.
Розкладаємо по тарілках макарони, а потім соус з куркою, посипаємо тертим сиром «Пармезан» або «Грано». Паста з куркою у вершковому соусі подається до столу гарячою.
shag-6_11
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.