Перець, фарширований індичкою, тушкований в помідорах

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Інградієнти

  • 500 г фаршу з індички
  • 100 г рису
  • 7-10 шт. болгарського перцю
  • 1 кг помідорів
  • 150 г цибулі
  • 200 г моркви
  • 5 горошин запашного перцю
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

929_010044ydb_6186_b

Приготування

Пропоную ще один варіант фаршированого перцю.
Замість фаршу з індички можна використовувати курячий фарш.
Я використовувала рис басматі, він готується швидко, тому я його не відварювала.
Якщо ви використовуєте рис, який готується довго, його треба попередньо відварити до готовності.
Подавати перець можна зі сметаною та салатом зі свіжих овочів.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить порцій 6-8.

929_0244ydb_6190_b

Цибулю дрібно нарізати.

929_0344ydb_6193_b

Моркву натерти на середній тертці.

929_0444ydb_6198_b

Помідори очистити від шкірки, пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері.

929_0544ydb_6200_b
Змішати фарш і рис.
Посолити, поперчити.

929_0682ss8_6207_b

У перцю зрізати верхівку, вийняти насіння.

929_0782ss8_6211_b

Наповнити перець фаршем.

929_0882ss8_6216_b

Цибулю злегка обсмажити на олії.

929_0982ss8_6222_b

Додати моркву, трохи обсмажити.

929_01082ss8_6228_b

Додати помідори.

929_01156fw4_6232_b

Викласти перець.

929_01256fw4_6233_b
Додати запашний перець.
Посолити.

929_01356fw4_6240_b
Накрити кришкою.
Тушкувати протягом 40-45 хвилин.

929_0144ydb_6280_6gi

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.