Інгредієнти
- 500 г яловичої печінки
- 300 г сметани
- 200 г цибулі
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Популярний рецепт приготування печінки.
Печінка виходить м’яка, що тане в роті.
Раджу використовувати яловичу або курячу печінку.
Свиняча, на мій погляд, не дуже підходить.
На гарнір можна приготувати рис, макарони або картопляне пюре.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Цибулю дрібно покришити.
Печінку очистити від плівки, нарізати брусками.
Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Додати печінку, посолити, поперчити, обсмажити з усіх боків.
Додати сметану, тушкувати 15-20 хвилин.
На гарнір можна подати картоплю або рис.
СМАЧНОГО!