Печінка по-строгановськи

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Печень по-строгановски 7

Інгредієнти

  • 500 г яловичої печінки
  • 300 г сметани
  • 200 г цибулі
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло


237_010074s50_5806_b
Приготування
Популярний рецепт приготування печінки.
Печінка виходить м’яка, що тане в роті.
Раджу використовувати яловичу або курячу печінку.
Свиняча, на мій погляд, не дуже підходить.
На гарнір можна приготувати рис, макарони або картопляне пюре.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
237_0274s50_5825_b
Цибулю дрібно покришити.
237_0374s50_5836_b


Печінку очистити від плівки, нарізати брусками.
237_0474s50_5859_b
Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
237_0574s50_5883_b
Додати печінку, посолити, поперчити, обсмажити з усіх боків.
237_0674s50_5904_b
Додати сметану, тушкувати 15-20 хвилин.
На гарнір можна подати картоплю або рис.
СМАЧНОГО!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.