Печінкові оладки

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Печеночные оладьи 2

Ніжні, соковиті оладки.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Подавати можна зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-25 штук.
Інгредієнти

  • 1 кг яловичої печінки (або курячої)
  • 150 г цибулі
  • 150 г моркви
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. манки
  • 2-3 ст.л. борошна
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

958_0100265tp_1041_p
Приготування
Печінку, цибулю і моркву пропустити через м’ясорубку (або подрібнити в блендері).
958_02265tp_1052_p
Перемішати.
958_03265tp_1056_p


Додати яйця.
958_04265tp_1060_p
Перемішати.
958_05265tp_1067_p
Додати манку.
958_06265tp_1070_p
Перемішати.
958_07265tp_1074_p
Додати борошно.
Посолити, поперчити.
958_0886kus_1144_p
Перемішати.
958_0986kus_1151_p
На розігріту, змащену маслом сковороду, викласти оладки.
Смажити близько 5 хвилин з одного боку.
958_01086kus_1158_p
Перевернути, смажити ще близько 5 хвилин.
958_01186kus_1166_p
958_0186kus_1214_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.