
Ніжні, соковиті оладки.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Подавати можна зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-25 штук.
Інгредієнти
- 1 кг яловичої печінки (або курячої)
- 150 г цибулі
- 150 г моркви
- 2 яйця
- 3 ст.л. манки
- 2-3 ст.л. борошна
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Печінку, цибулю і моркву пропустити через м’ясорубку (або подрібнити в блендері).
Перемішати.
Додати яйця.

Перемішати.

Додати манку.

Перемішати.

Додати борошно.
Посолити, поперчити.

Перемішати.

На розігріту, змащену маслом сковороду, викласти оладки.
Смажити близько 5 хвилин з одного боку.

Перевернути, смажити ще близько 5 хвилин.


Смачного!
Leave a Reply