Помідори, запечені з яйцями

» » Помідори, запечені з яйцями
Помідори, запечені з яйцями

Рецепт для сніданку – коли мало часу, а поїсти треба. Це, так званий, варіант англійського сніданку.

Ця страва і смачна, і ситна, та ще й корисна, тому що яйця – білкова їжа, яка надовго дасть вам відчуття ситості. Яйця, в поєднанні з помідорами, прекрасно засвоюються, не завдаючи шкоди вашій фігурі. На відміну від звичайної яєчні, помідори з яйцем запікають, що набагато корисніше для здоров’я.

Спробуйте приготувати цю смачну гарячу закуску на сніданок. Думаю, вона буде дуже до речі, перед виходом на вулицю.

Інгредієнти:

  • 4 великих помідора,
  • 4 яйця,
  • пучок зеленої цибулі,
  • вершкове масло – грам 50,
  • сіль за смаком,
  • перець за смаком.

Приготування:

Зрізаємо з помідорів вершечки і виймаємо ложечкою м’якоть, не пошкоджуючи стінки плодів.

Помідори укладаємо на деко з бортиками, солимо і перчимо їх на смак. У кожну половинку помідор вливаємо сире яйце, зверху поклавши трохи вершкового масла. Можна знову посолити і поперчити.

Ставимо запікатися в духовку, розігріту до 200 градусів, хвилин на 20-25.

Якщо вам захочеться отримати блюдо більш пікантне, то, хвилин за 5 до готовності, вийміть з духовки деко, натріть крупно будь-який твердий сир, покришите сир зверху на помідори, потім знову ставте в духовку – пекти до повної готовності.

Замість (або разом) сиру, буде смачно покришити бекон або шинку.

Готові і рум’яні помідори з яйцем посипте зверху покришеною зеленою цибулею. От і все.

Помідори, запечені з яйцями

Смачного!

Помідори, запечені з яйцями обновлено: Лютий 6, 2017 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика