Прості рибні котлети

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Я встала таки на шлях істинний – тепер двічі на тиждень, як рекомендують дієтологи, я влаштовую своїм рибний день. І це притому, що мої – великі привереди в плані риби, особливо це стосується дрібних кісточок. Чудовий вихід з положення – це, звичайно ж, рибне філе, але просто смажена риба приїдається досить швидко. Тому в ужиток увійшов такий варіант як рибні котлети.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 600 г фаршу з філе білої риби (тріска, сайда, минтай, короп, щука і т.д.)
  • 1 середня цибулина
  • 1 яйце (як варіант, можна використовувати 2 білки, якщо вони у вас є в залишку)
  • 2-3 скибочки білого хліба (у мене аналогічний обсяг багета)
  • 1-2 зубчики часнику
  • 30 г вершкового масла
  • 100 мл молока
  • панірувальні сухарі
  • сіль і перець за смаком

prostye-rybnye-kotlety-1

Приготування:

З хліба зрізаємо кірки, м’якуш замочуємо в молоці.

prostye-rybnye-kotlety-2

Рибний фарш змішуємо з яйцем, злегка віджатий хлібом, максимально дрібно посічений цибулею, розтопленим вершковим маслом, натертим часником, сіллю і перцем.

prostye-rybnye-kotlety-3

З фаршу формуємо довгасті котлети і паніруємо їх у сухарях.

prostye-rybnye-kotlety-4

Смажимо на середньому вогні до готовності, приблизно по 7 хвилин на сторону.

prostye-rybnye-kotlety-5

Подаємо з картопляним пюре і свіжими овочами.

prostye-rybnye-kotlety

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.