Рагу зі свинини по-римському

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Спочатку це був рецепт баранини по-римському, але з огляду на те, що у нас за бараниною треба побігати, а готувати вечерю потрібно було “тут і зараз”, він був реалізований зі свининою в складі. Рагу смачне і поживне. Завдяки великій кількості моркви його можна їсти без гарніру.
Марсала в складі добре замінюється червоним сухим вином – перевірено на практиці.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 900 г свинини (я використовувала окіст)
  • 450 г моркви
  • 300 г зеленого горошку
  • 2 невеликих цибулини
  • 1 стебло селери
  • 1 зубчик часнику
  • 450 г томатів у власному соку
  • 225 мл марсали
  • по 1/4 ч.л. сухого чебрецю, розмарину, чорного перцю і солі

ragu-iz-svininy-po-rimski-1
М’ясо нарізаємо кубиками зі стороною 3 см. Обжарюємо на рослинній олії невеликими порціями.
ragu-iz-svininy-po-rimski-2
Складаємо на тарілку.
Одну моркву дрібно рубаємо, так само дрібно нарізаємо цибулю, часник і селеру. Обсмажуємо на рослинному маслі протягом 5 хвилин.
ragu-iz-svininy-po-rimski-3


Вливаємо вино і доводимо до кипіння на сильному вогні. Додаємо всі інші інгредієнти, крім горошку і моркви. Тушкуємо 30 хвилин.
Моркву що залишилась нарізаємо на четвертинки уздовж.
ragu-iz-svininy-po-rimski-5
Кладемо в каструлю до рагу і тушкуємо до готовності.
ragu-iz-svininy-po-rimski-6
За 5 хвилин кладемо в каструлю горошок.
ragu-iz-svininy-po-rimski
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.