Рагу з асорті курячих потрохів

» » Рагу з асорті курячих потрохів
Рагу з асорті курячих потрохів

У цьому смачному, милому і “затишному” домашньому блюді я об’єднала всі три найпопулярніших виду курячих потрохів – сердечка, шлунки і печінку. Оскільки шлункам і сердечкам потрібно більше часу на досягнення готовності, ніж печінці, ці інгредієнти закладаються послідовно, в різний час.

Зрозуміло, ви можете залишити тільки один вид продуктів і скоригувати час приготування в залежності від того, що залишилося.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 400 г курячої печінки
  • 400 г курячих шлунків
  • 400 г курячих сердечок (всі субпродукти – у вже обробленому стані, вага нетто)
  • 1 велика морква
  • 2 середні цибулини
  • сіль і перець за смаком
  • 400 мл курячого бульйону або води
  • 2 зубчики часнику
  • 150 мл вершків 20%

 

Рагу з асорті курячих потрохів

Приготування:

Сердечка і шлуночки обсмажуємо на сильному вогні в декілька заходів до рум’яної скоринки, по 1-2 хвилині на захід. Перекладаємо на тарілку.

Рагу з асорті курячих потрохів

Зменшуємо вогонь до середнього, кладемо в сковороду нарізану брусочками моркву і цибулю, нарізану на четвертинки кілець.

Рагу з асорті курячих потрохів

Варимо, помішуючи, 3-4 хвилини. Повертаємо в сковороду шлунки і сердечка, вливаємо бульйон або воду, солимо за смаком. Доводимо до кипіння й тушкуємо під кришкою до м’якості шлунків, близько 40 хвилин.
Печінку обсмажуємо на сильному вогні до рум’яної скоринки.

Рагу з асорті курячих потрохів

Додаємо в брагу за 7 хвилин до готовності. За 2 хвилини до готовності додаємо часник і вершки.
Подаємо, посипавши зеленню.

Рагу з асорті курячих потрохів

Смачного!!!

Рагу з асорті курячих потрохів обновлено: Лютий 3, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика