Рагу з білої квасолі

» » Рагу з білої квасолі
Рагу з білої квасолі

Інгредієнти:

  • 500 г великої білої квасолі;
  • 4 великих стиглих помідори;
  • 1 велика морквина;
  • 1 велика цибулина;
  • 4-6 зубчиків часнику;
  • 1 маленький пучок зелені селери;
  • 3-4 гілочки петрушки;
  • оливкова олія;
  • сіль, мелений чорний перець;
  • сільський хліб і зелений салат для подачі.

Як приготувати рагу з білої квасолі.

1. Квасолю заздалегідь замочіть у великій кількості холодної води на 10-12 год. За цей час воду один раз можна поміняти.
Рагу з білої квасолі


2. Злийте з квасолі воду, промийте, покладіть в каструлю, залийте свіжою холодною водою, доведіть до кипіння і відкиньте на друшляк. Обсушити.
Рагу з білої квасолі
3. Моркву і цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками. Часник очистіть і порубаєте разом із зеленню (якщо у зелені дуже товсті жорсткі стебла, видаліть їх). Дуже дрібно наріжте помідори.
Рагу з білої квасолі
4. Обсмажте моркву і цибулю в глибокій посуді з товстим дном в 3 ст. л. оливкової олії до м’якості, 3-5 хв., додайте зелень і часник, готуйте приблизно 3-4 хв.
Рагу з білої квасолі
5. Додайте квасолю, нарізані помідори і стільки холодної води, щоб вона ледь закрила квасолю. Доведіть до кипіння і готуйте під кришкою до м’якості квасолі, приблизно 1,5 год.
Рагу з білої квасолі
6. Перед подачею посоліть, поперчіть і щедро приправити оливковою олією. Подавайте з сільським хлібом і зеленим салатом.
Рагу з білої квасолі

Рагу з білої квасолі
Смачного!

Рагу з білої квасолі обновлено: Січень 31, 2017 автором: Оксана
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика