
Поки у продажу є багато смачних, молоденьких, солоденьких і хрустких кабачків цукіні по просто смішних цінах, піднімаю вгору і оновлюю рецепт смачного разу з курки з овочами і томатами.
Це рагу завершує обіцяну ще минулого тижня трійку страв з кабачками цукіні. Виходить смачно, ситно і дуже по-домашньому.
Інгредієнти на 6 порцій:
- 6 великих курячих стегон
- 2 середніх цукіні
- 3 моркви
- 1 велика цибулина
- 800 г консервованих томатів у власному соку
- 3-4 гілочки чебрецю (або 1/2 ч.л. сухого)
- 1 ст.л. борошна
- сіль і перець за смаком
Приготування:
Курячі стегна обсмажуємо до золотистої скоринки на олії на сильному вогні. Знімаємо на тарілку.
Моркву нарізаємо кружечками, цибулю дрібно рубаємо.
Обсмажуємо на рослинному маслі 5-7 хвилин. Додаємо борошно і смажимо, помішуючи, 1 хвилину.
Додаємо розім’яті томати разом із соком. Солимо за смаком.
Повертаємо в сковороду курку, кладемо чебрець, доводимо суміш до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо рагу під кришкою 25 хвилин, до повної готовності курки.
За 10 хвилин до готовності додаємо кабачки.
Смачного!
Leave a Reply