Рагу з курки з морквою і цукіні

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Поки у продажу є багато смачних, молоденьких, солоденьких і хрустких кабачків цукіні по просто смішних цінах, піднімаю вгору і оновлюю рецепт смачного разу з курки з овочами і томатами.

Це рагу завершує обіцяну ще минулого тижня трійку страв з кабачками цукіні. Виходить смачно, ситно і дуже по-домашньому.

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 6 великих курячих стегон
  • 2 середніх цукіні
  • 3 моркви
  • 1 велика цибулина
  • 800 г консервованих томатів у власному соку
  • 3-4 гілочки чебрецю (або 1/2 ч.л. сухого)
  • 1 ст.л. борошна
  • сіль і перець за смаком

kurica-s-cukkini-i-morkovyu-1

Приготування:

Курячі стегна обсмажуємо до золотистої скоринки на олії на сильному вогні. Знімаємо на тарілку.

kurica-s-olivkami-i-timyanom-2

Моркву нарізаємо кружечками, цибулю дрібно рубаємо.

kurica-s-cukkini-i-morkovyu-2

Обсмажуємо на рослинному маслі 5-7 хвилин. Додаємо борошно і смажимо, помішуючи, 1 хвилину.

kurica-s-cukkini-i-morkovyu-3

Додаємо розім’яті томати разом із соком. Солимо за смаком.

kurica-s-cukkini-i-morkovyu-4

Повертаємо в сковороду курку, кладемо чебрець, доводимо суміш до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо рагу під кришкою 25 хвилин, до повної готовності курки.

kurica-s-cukkini-i-morkovyu-5

За 10 хвилин до готовності додаємо кабачки.

kurica-s-cukkini-i-morkovyu

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.