Рагу з овочами і грибами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рагу с овощами и грибами 10

Дуже смачне і дуже ароматне блюдо.
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
Замість бекону можна використовувати шинку або окіст.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти

  • 400 г кабачків
  • 300 г свіжих грибів
  • 20 г сушених грибів
  • 250 г помідорів
  • 150 г болгарського перцю
  • 150 г цибулі
  • 200 г бекону
  • зелень за смаком
  • 5-10 гілочок чебрецю
  • 3 зубчики часнику
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

974_010064wpb_1243_p
Приготування
Сушені гриби залити окропом і залишити на 20-30 хвилин.
974_0264wpb_1315_p
Потім воду злити, гриби дрібно нарізати.
974_0364wpb_1344_p


Цибулю нарізати соломкою.
974_0464wpb_1320_p
Бекон дрібно нарізати.
974_0564wpb_1322_p
Кабачки нарізати кубиками.
974_0689n7y_1326_p
Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
974_0789n7y_1331_p
Свіжі гриби дрібно нарізати.
974_0889n7y_1337_p
Помідори нарізати кубиками.
974_0989n7y_1342_p
Часник дрібно нарізати.
974_01089n7y_1347_p
Зелень дрібно нарізати.
974_01189n7y_1352_p
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
974_01244l7q_1356_p
Додати бекон, обсмажити.
974_01344l7q_1361_p
Додати кабачки.
974_01444l7q_1367_p
Слідом додати перець.
974_01544l7q_1371_p
Додати свіжі гриби.
974_01644l7q_1378_p
Додати розмочені сушені гриби.
974_01744l7q_1381_p
Додати помідори.
Поперчити, посолити.
Тушкувати під кришкою близько 20-25 хвилин.
974_01838hmc_1385_p
Додати часник.
974_01938hmc_1389_p
І гілочки чебрецю.
974_02038hmc_1393_p
Накрити кришкою, тушкувати протягом 5-7 хвилин.
974_02138hmc_1397_p
В кінці приготування додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.
974_02238hmc_1399_p
974_01182mp_1449_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.