Реберця з савойською капустою і грибами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Ребрышки с савойской капустой и грибами 14

Смачне, ситне блюдо.
Реберця виходять дуже соковитими, а капуста і гриби відмінно доповнюють їх смак.
Замість савойської капусти можна використовувати білокачанну (її треба готувати трохи довше) або пекінську капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.


Інгредієнти

  •      500 г свинячих реберець (або яловичих, баранячих)
  •      300 г савойської капусти
  •      300 г грибів
  •      300 г помідорів
  •      150 г цибулі
  •      сіль
  •      перець
  •      рослинне масло

961_010020k21_2158_p
Приготування
Цибулю нарізати не сильно дрібно.
961_0220k21_2252_p
Реберця нарізати.
961_0320k21_2255_p


Гриби нарізати кубиками.
961_0420k21_2269_p
Помідори нарізати кубиками.
961_0520k21_2274_p
Капусту нашаткувати.
961_0620k21_2278_p
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
961_07216op_2283_p
Додати реберця.
961_08216op_2288_p
Посолити, поперчити.
Смажити протягом 30-35 хвилин.
961_09216op_2292_p
Додати гриби, смажити 10 хвилин.
961_010216op_2314_p
Додати капусту, смажити близько 10 хвилин.
961_011216op_2321_p
Додати помідори, якщо необхідно, посолити.
Смажити близько 5 хвилин.
961_012216op_2326_p
Подаємо!
961_013216op_2428_p
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.