Реберця з савойською капустою і грибами

» » Реберця з савойською капустою і грибами
Реберця з савойською капустою і грибами

Смачне, ситне блюдо.
Реберця виходять дуже соковитими, а капуста і гриби відмінно доповнюють їх смак.
Замість савойської капусти можна використовувати білокачанну (її треба готувати трохи довше) або пекінську капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.


Інгредієнти

  •      500 г свинячих реберець (або яловичих, баранячих)
  •      300 г савойської капусти
  •      300 г грибів
  •      300 г помідорів
  •      150 г цибулі
  •      сіль
  •      перець
  •      рослинне масло

Реберця з савойською капустою і грибами
Приготування
Цибулю нарізати не сильно дрібно.
Реберця з савойською капустою і грибами
Реберця нарізати.
Реберця з савойською капустою і грибами
Гриби нарізати кубиками.
Реберця з савойською капустою і грибами
Помідори нарізати кубиками.
Реберця з савойською капустою і грибами
Капусту нашаткувати.
Реберця з савойською капустою і грибами
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Реберця з савойською капустою і грибами
Додати реберця.
Реберця з савойською капустою і грибами
Посолити, поперчити.
Смажити протягом 30-35 хвилин.
Реберця з савойською капустою і грибами
Додати гриби, смажити 10 хвилин.
Реберця з савойською капустою і грибами
Додати капусту, смажити близько 10 хвилин.
Реберця з савойською капустою і грибами
Додати помідори, якщо необхідно, посолити.
Смажити близько 5 хвилин.
Реберця з савойською капустою і грибами
Подаємо!
Реберця з савойською капустою і грибами
Смачного!

Реберця з савойською капустою і грибами обновлено: Січень 22, 2017 автором: Ira
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика