Реберця, тушковані у вині з грибним соусом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Ребрышки, тушеные в вине с грибным соусом 1

Дуже смачні реберця!
Соус ідеально доповнює смак.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти

  •      500 г свинячих реберець (або баранячих)
  •      200-250 мл червоного вина (я використовувала напівсолодке)

соус:

  •      300 г грибів
  •      500 мл вершків (10-20%)
  •      150 г цибулі
  •      2 ст.л. борошна
  •      сіль
  •      перець
  •      рослинне масло

976_010092ytn_2696_p
Приготування
Реберця нарізати.
976_0219ur2_2698_p
Обсмажити на невеликій кількості рослинного масла.
976_0319ur2_2709_p


Перевернути, посмажити з іншого боку.
976_0419ur2_2714_p
Додати вино, трохи посолити.
976_0519ur2_2718_p
Накрити кришкою.
Тушити протягом 40-45 хвилин.
976_0692fmu_2724_p
Готуємо соус.
Цибулю дрібно нарізати.
976_0792fmu_2705_p
Гриби почистити, дрібно нарізати.
976_0892fmu_2720_p
На рослинній олії обсмажити цибулю.
976_0926nxz_2745_p
Додати гриби, смажити близько 7-10 хвилин.
976_01026nxz_2751_p
Додати вершки, довести до кипіння.
976_01126nxz_2756_p
Додати борошно, ретельно перемішати.
976_01226nxz_2758_p
Посолити, поперчити.
Довести до кипіння, прибрати з вогню.
976_0119ur2_2776_6hi
На тарілку викласти реберця, полити соусом.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.