
Рецепти приготування м’яса? Рецептів, основу яких складає м’ясо, багато, вони самі різні. В якості другої страви можна приготувати свинячу запіканку. Таке блюдо припаде до смаку всім, не тільки гурманам. Готувати його не складно, з таким блюдом впорається навіть не досвідчена в кулінарних премудростях господиня. Свинячу запіканку добре подавати до столу з запеченою картоплею в «мундирах».
Інгредієнти:
- перець солодкий 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- цибуля-порей 1 шт.
- гриби свіжі 60 г.
- свинина 800 г.
Треба взяти солодкий перець. Добре помити його, видалити хвостик і насіння. Далі ріжемо його не надто крупно і обсмажуємо в рослинному маслі або жирі на сковорідці.
Цибулю ріпчасту очищаємо від лушпиння, ріжемо її і теж обсмажуємо в рослинному маслі або жирі. Разом з ріпчастою цибулею обсмажуємо нарізану цибулю-порей. Всю цибулю обсмажуємо до золотистого кольору.
Свіжі гриби необхідно добре помити і порізати. У сковорідку з цибулею поміщаємо гриби, солимо, перчимо їх і тушкуємо до готовності. У цю ж ємність викладаємо перець, все перемішуємо і ставимо на повільний вогонь ще хвилини на три

Свинину необхідно обробити і нарізати скибочками.

Скибочки свинини слід посолити, поперчити, додати порошок карі і помістити на розігріту сковорідку. Обсмажувати скибочки свинини в рослинному маслі або жирі з двох сторін до напівготовності.
Викладаємо у жароміцну, глиняну, скляну ємність частину овочів. Далі на них поміщаємо скибочки свинини. На скибочки свинини викладаємо овочі, що залишилися. Ставимо в розігріту духовку до температури 170 градусів. Час приготування при помірній температурі складе близько 60 хвилин. Існують і більш прості рецепти приготування м’яса, але можливо свиняча запіканка стане вашою коронною стравою.
Смачного!
Leave a Reply