Рецепт м’ясного цимесу.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рецепт мясного цимеса.

Для того , щоб приготувати цимес з м’ясом , вам знадобиться:

  • кілограм моркви
  • 70 гр. борошна
  • 600 грам жирного м’яса
  • Жир , цукор , спеції
  • Чорнослив, родзинки


Приготування .
Моркву необхідно добре промити і почистити , нарізати соломкою якомога тонше. Змішати моркву з борошном , додати чорнослив і родзинки , масло , сіль і цукор. Суміш тушать на повільному вогні , з додаванням половини склянки води до тих пір , поки морква не дійде до повної готовності. М’ясо нарізається , обсмажується окремо , після чого до нього додається готовий овочевий соус , і тушиться все разом до повної готовності м’яса.

0e1905397b00bda6e1501848a58f42b1
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.