Рибні котлети

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рыбные котлеты 1

Інгредієнти

  • 500 г рибного філе (судак, сібас, щука і т.д.)
  • 150 г відвареного рису
  • 50 г булочки або шматочок хліба
  • молоко
  • зелень за смаком
  • панірувальні сухарі
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

856_010055bgc_4956_b
ПриготуванняСоковиті, ніжні, дуже смачні котлети.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 15 котлет.

856_0255bgc_4959_b
Рибне філе пропустити через м’ясорубку.
856_0355bgc_4961_b


Булочку замочити в молоці.
856_0455bgc_4966_b
Зелень дрібно нарізати.
856_0539oob_4971_b
Змішати філе, булочку (попередньо віджати її від молока), рис, зелень.
Посолити, поперчити.
856_0639oob_4982_b
З фаршу сформувати котлети.
Обваляти їх у панірувальних сухарях.
856_0739oob_4985_b
Смажити на олії близько 10 хвилин з одного боку.
856_0839oob_4990_b
Перевернути, смажити близько 10 хвилин з іншого боку.
856_0139oob_5063_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.