Рубана свинина в тайському стилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Сьогодні у мене є відмінне смачне блюдо для любителів фаршу і для тих, кому подобається їжа з азіатським ухилом. А ще це рецепт для тих, хто любить грати з інгредієнтами і винаходити нові страви на основі старих. Так, наприклад, ви можете замінити свинячий фарш на курячий або яловичий, а овочі взагалі підібрати на свій смак. Ну і про заміну рису на локшину як гарнір, я думаю, говорити не треба.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 середній солодкий перець
  • 4 розетки зеленої цибулі з білими частинами
  • 700 г крупно рубленого фаршу зі свинини
  • 4 зубчики часнику
  • 1 гострий перчик (якщо хочете погостріше – можна додати більше)
  • сік 1 лайма
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. рибного соусу
  • 2 ч.л. цукру

rublennaya-svinina-v-taiskom-stile-1
Дрібно рубаємо солодкий перець і білі частини зеленої цибулі. Часник і гострий перчик також дрібно рубаємо (якщо ви хочете підвищити гостроту, кладіть перчик в блюдо разом з насінням, якщо ні – вичистіть їх перед нарізкою).
rublennaya-svinina-v-taiskom-stile-2
В воке або глибокій сковороді розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю з перцем і смажимо, помішуючи, 3-4 хвилини.
Додаємо фарш і смажимо, помішуючи, поки він не стане матовим і не втратить рожевий відтінок.
rublennaya-svinina-v-taiskom-stile-3


Додаємо часник, гострий перець, сік лайма, цукор і соуси. Смажимо, помішуючи, до готовності фаршу і м’яко хрусткого стану перцю.
Готову страву посипаємо дрібно посіченою частиною зеленої цибулі і подаємо з рисом.
rublennaya-svinina-v-taiskom-stile
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.